Kategorier
Okategoriserade

Surströmmingskivan

Då har vi haft våran  surströmmingskiva på Jössebo.  De blev en otroligt trevlig kväll, mycke folk och en bra stämning. På scen hade vi i år ANKIES ORKESTER från Borlänge, vilket kanonbra dansband. Stort tack till er för att ni ville komma till oss och spela. Vi åt strömming och hade lite allsång , quizz, frågesport och lotteri. Stort tack till alla sponsorer. RUT BACKEBY, MELLANSKOG, KNÅDA SPORT, EURONICS i Söderhamn, BLÅKLINTEN, OLARS TRÄDGÅRD I KNÅDA, HANDELSBANKEN, ICA I ROTEBERG, SPEED BILVERKSTAD, PANESGÅRDEN, EIA och  tack till BJÖRN OLSSON och PETER RING för sponsring till orkestern. Jag kommer att lägga upp lite bilder under fliken bilder.

Stort tack till alla er som kom och gjorde den här kvällen till en kanonbra fest. Hoppas ni kommer nästa år också. 

Stefan Johansson

Arbetsgruppen 

Bilder från festen

Lämna ett svar